سوال های متداول

سوال های متداول

پرسش های متداول خدمات نمایشگاهی زینو

در این قسمت می توانید سوالات رایجی که پرسیده می شود را مشاهده کنید. در صورتی که سوال شما در موارد زیر نبود، می توانید با ما تماس بگیرید.

بله زینو در تمامی سطح ایران دارای تیم و‌ نیروی کار میباشد.

انجام یک پذیرایی مناسب و تشریفات حرفه ای بستری را فراهم میکند تا در ذهن بازدید کنندگان ماندگار باشید، و‌چه بسا از مشتریان دائمی شما بشوند.

بله،تمامی نیروها در سمت های شغلی متفاوت دوره های لازم را گذرانده اند.

اگر عاشق دنیا قهوه و قهوه نوشی هستید حتما بارها نام باریستا را شنیده‌اید! مي دانيد که يک فنجان اسپرسو يا يک کافه ماکياتو به خودی خود و با تنظیمات دستگاه قهوه ساز تهيه نمي شود، بلکه تمام این نوشیدنی‌ها توسط دستان ماهري که اشتياق و علاقه شديدي به قهوه و نوشیدنی‌ها دارد تهيه مي شوند.

يک باريستاي خوب بايد به طور دقيق بداند که مثلا براي تهيه يک شات اسپرسو با توجه به نوع قهوه، نوع روست و نوع آسیاب آن، از چه مقدار دما و فشار آب و چه مدت زمانی بايد استفاده کرد .تخصص اصلی باریستا تهیه قهوه اصیل و با کیفیت است. یک معیار مهم برای سنجش حرفه‌ای بودن باریستا میزان مهارت و توانایی او در تهیه قهوه است. درست کردن قهوه اصول و ریزه کاری‌های فراوانی دارد و یک باریستا حرفه‌ای با مطالعه، تمرین و تکرار فراوان به مهارت تهیه قهوه های حرفه‌ای دست می‌یابد.

یکی از مهارت‌های اصلی باریستا فوم گیری و تهيه انواع نوشيدني هاي بر پايه اسپرسو مانند کاپوچينو، لاته، ماکیاتو، موکا و … است. یک باریستای خوب به جز موارد ذکر شده تخصص و مهارت در تهيه انواع دیگر قهوه مانند: قهوه فرانسه و ترک را هم دارد .معمولا باريستا مهارت لاته آرت یا طراحی روی قهوه و تهیه نوشیدنی‌های سرد مانند: آیس کافی‌ها ،موکتل‌ها ،فراپه‌ها و … را نيز دارد.

باریستا به کسی گفته می شود که تخصص‌ آن قهوه بوده وبه صورت حرفه‌ای به آماده کردن قهوه‌های مختلف مشغول است. باريستا در اصل شخصی (خانم یا آقا) حرفه اي است که در کافه مسئوليت تهيه نوشيدني هاي گرم و سرد بر پايه اسپرسو را بر عهده دارد. امروزه در بسياري از کافه ها باريستا، نوشيدني گرم و سرد بر پايه قهوه و يا حتی غير از آن را نيز تهيه مي کند. لباس باريستا ها معمولا با يک ژاکت، جليقه يا پيشبند (اپرون) از ديگر کارکنان کافه متمايز مي شود.مهارت هاي يک باريستاي حرفه اي خيلي بيشتر از تهيه قهوه اسپرسو با کيفيت است. يک باريستا می‌تواند کيفيت و طعم قهوه‌های مختلف را تشخيص دهد او تخصص لازم براي ترکیب انواع قهوه بر اساس سليقه مشتري را دارد درنتیجه بهتر از هر کسی مي تواند قهوه باب ميل مشتري را به وي ارائه دهد.

در جواب سوال باریستا کیست شاید بهتر باشد بگوییم: باریستا جادوگر کافه‌هاست که با گرفتن و ارائه طعم‌هایی شگفت انگیز از قهوه‌های مختلف، مهمانان یک کافه را شگفت زده می‌کند.

تهیه قهوه و نوشیدنی‌های گرم منوی کافه به صورت حرفه‌ای و تخصصی.
تهیه و آماده کردن سفارش‌ها بر اساس منوی کافه و سلایق مشتریان.
کنترل کیفیت مواد اولیه مصرفی کافه و سفارش‌هایی که به سر میز مشتریان می‌رود.
مدیریت بار و پرسنل بار (کمک باریستا، سینک من و …).
ارائه توضیحات درباره اقلام منوی کافه و پاسخ به سوالات مشتریان درباره منو.
مهارت‌های حرفه‌ای یک باریستا:
۱.شناخت و تسلط بر دستگاه آسیاب قهوه و نحوه کار با آن.
۲.شناخت اجزای مختلف و تسلط کامل بر نحوه کار با دستگاه اسپرسو.
۳.لاته آرت (هنر شیر قهوه نگاری).
۴.دم آوری قهوه‌های نسل سوم و دمی.
۵.طعم شناسی و مهارت ایجاد طعم‌های جدید.
۶.باریستا کاربلد با امکانات و قابليت‌هاي دستگاه آسیاب قهوه و دستگاه اسپرسو آشنا بوده زيرا اين دستگاه‌ها مهمترين ابزار کار او است و با این دستگاه‌ها می‌تواند قهوه‌های حرفه‌ای و با کیفیت تهیه کند.

همه ما نسبت به برگزاری هر چه بهتر مراسم و مهمانی ها حساس و در برخی مواقع وسواس هستیم و همه تلاشمون رو می کنیم تا دورهمی های خاطره انگیزی رو در کنار هم داشته باشیم.
مهماندار خانم و آقا در مجالس نباید تردد بیش از حد داشته باشد و تنها در مواقع لزوم برای پذیرایی حاضر شده و بیش از حد به میز پذیرایی مراجعه نکنند .مهماندارها نباید در مراسم در یک محل اجتماع کنند بلکه باید در کل سالن حضور داشته باشند .اجتماع آنها در داخل سالن محل آسایش مهمان ها می باشد. هرگز مهمانداران نباید چند نفری شروع به صحبت های متفرقه کنند این موردی است که از دید چشم مهمان ها پنهان نخواهد ماند.
مهماندار خانم و آقا جهت پذیرایی در همایش ها ،مراسم یا مهمانی ها ،وظیفه پذیرایی از مهمانان را دارد و باید دستورات مهمان ها را با احترام انجام دهد. در چنین مراسمی همیشه حق با مهمان هاست و مهماندار نباید با مدعوین وارد بحث شوند.

*وظیفه مهماندار: ارائه خدمات به موقع به مهمان هاست. هیچ کوتاهی و قصوری در این زمینه پذیرفته نیست و نارضایتی میهمانان را به همراه دارد. کمبود دستمزد، عجله، ساعات نامناسب و مواردی از این دست دلیل خوبی برای عدم ارائه خدمات نیست.
مهماندار باید بتواند رضایت مهمان ها را جلب کند و این شامل همه مدعوین می باشد. افراد روحیات متفاوتی دارند و به گونه ای مختلف عمل می کنند. یک مهماندار تعلیم دیده باید بتواند در مواجهه با مهمانان ناراضی نیز آرامش خود را حفظ کند و بتواند میهمانان ناسازگار را نیز راضی کند.
مهماندار در هنگام مواجهه با اعتراض مهمان باید با خوشرویی رفتار کرده و از مهمان عذرخواهی کند . بهتر است مهماندار مورد شکایت را در دفترچه ای که به همراه دارد یادداشت کند این کار از تکرار مورد جلوگیری خواهد کرد. هرگز در هنگام اعتراض مهمان، سازمان و مدیران شرکت خدماتی نظافتی را مقصر جلوه ندهید.
در هنگام پایان مراسم نیز باید یک مهماندار خانم و آقا در درب های خروجی بانوان و آقایان حضور داشته باشد و با ادب و متانت از مهمان ها خداحافظی کند. خارج شدن مهمان ها باید همراه با احترام و مشایعت باشد.
جشن ها و مراسم را می توان خیلی با شکوه تر برگزار کرد ،اگر پیش از مراسم به فکر نحوه خدمات پذیرایی مجالس باشید .ما با اعزام بهترین و خوش سلیقه ترین نیروی خدماتی مجالس ،مهماندار آقا و مهماندار خانم جهت پذیرایی به شما عزیزان کمک خواهیم کرد.

نیروی پروموتر و سمپلر؛ افرادی هستند که به فعالیت در زمینه‌های پروموشن و سمپلینگ می‌پردازند و از ویژگی های این افراد می‌توان به قدرت بیان بالا، قدرت تاثیرگذاری بر افراد، و اشراف بالا به محصول و ارتباطات با دیگران داشته باشند.

این افراد در زمینه ارتباط با افراد مختلف آموزش‌هایی دیده‌اند و یا مطالعه کرده اند و می‌تواند با توجه به ویژگی های هر فرد که در لحظه اول ملاقات با او پی‌میبرند، او را متقاعد به خرید از یک برند و محصولات یک شرکت خاص کند.

نیروی پروموتر و سمپلر؛ افرادی هستند که علاوه بر نیروی ذاتی در برقراری ارتباط به دیگران و تاثیر کلامی بر آن‌ها با آموزش ها می‌توانند بر این توانایی اضافه کنند و این توانایی را در خود تشدید کنند. اگر شما از آن دسته افرادی هستید که برقراری ارتباط با افراد جدید، برای شما کار سخت و دشواری نیست و به‌راحتی می توانید با هر شخصی با پوشش‌های متنوع و فرهنگ‌های متفاوت ارتباط برقرار کنید، می‌توانید در این زمینه فعالیت خود را آغاز کنید. البته باید توانایی این را داشته باشید اگر با تمامی تلاش‌ها موفق به جذب افراد نشدید؛ ناامید نشوید و به کار خود با همان انگیزه اول ادامه دهید.

راه‌های مختلفی برای تبلیغات یک برند وجود دارد، که شیوه‌های گوناگون آن را می‌توانیم در سطح شهر و یا در فضای اینترنتی مشاهده کنیم. استفاده از بیلبورد های سطح شهر، پیک های تبلیغاتی، کاتالوگ و یا بروشور ها و.. . و یا در فضای مجازی استفاده از تولید محتوا برای تبلیغات و ویدیو مارکتینگ و .. . این‌ها روش‌های تبلیغاتی هستند که بعد از مدتی دیگر کاربرد خود را از دست می‌دهند و یا دیگر بازدهی اولیه را برای صاحبان برند به‌همراه ندارند.

ما می‌دانیم بهترین روش تاثیر گذاری بر افراد برای متقاعد کردن آن‌ها برای خرید یک محصول صحبت کردن مستقیم در مورد محصولات است و حالا در نظر بگیرید که این صحبت و گفتگو نه در فضای مجازی بلکه به‌صورت حقیقی انجام شود. می‌توان گفت که برترین روش تبلیغات برند؛ روش پروموشن و سمپلینگ است .

واژه پروموشن در زبان انگلیسی به معنای تبلیغات و ترویج است ،یکی از جدیدترین روش‌های تبلیغاتی و بازاریابی است که می‌تواند با روش‌های خود برای شما برند سازی، و به کسب و کار و فروش محصولات به شما کمک کند. پروموشن می‌تواند با استراتژی های کوتاه‌مدت و بلندمدت می‌تواند برای شما برند سازی کند و با روش‌های خاص پروموشن شما می توانید برند خود را از دیگر برندها متمایز کنید و در کسب و کار خود بی رقیب باشید.

سمپلینگ در معنای لغوی خود به معنای مزه کردن است، اما امروزه یکی از راه های موثر در بازاریابی شناخته شده‌است. از گذشته تا به‌حال از این روش برای بازاریابی و فروش محصولات استفاده می‌شده، اما در طول زمان دچار تغییراتی نیز شده‌است. در این روش با تاثیر عمیقی که در افراد می‌گذارد، شما را می‌تواند با فروش بی‌نظیر و فوق‌العاده‌ای از محصولات روبرو کند. از سمپلینگ می‌توانید در هر زمینه استفاده کنید، چون این روش زمینه فعالیت گسترده دارد. از لوازم خانگی تا لوازم آرایشی و حتی محصولات اغذیه و… می‌توانند برای تبلیغات و فروش برند خود از این روش بهره‌مند شوند.

پروموتر به کسی گفته می‌شود که وظیفه تبلیغ و ترویج یک برند را به عهده دارد. در سمپلینگ یک فرد با ظاهری آراسته و مرتب که اشراف زیادی به محصولات دارد با عنوان سمپلر، با افرادی که قصد خرید دارند و یا حتی با رهگذر هایی که قصد خرید ندارند ارتباط برقرار کرده و به صورت حضوری آ‌ن‌ها را دعوت به خرید از محصولات میکند.

در این روش فرد که قصد داریم محصولات را به او بفروشیم به طور مستقیم با محصول روبرو می‌شود و می‌تواند از طعم و مزه آن محصول امتحان کند و نظرات و پیشنهادات و حتی انتقادات خود را به طور مستقیم به سمپلر بگوید. این روش تبلیغاتی که بیشتر برای محصولات تغذیه‌ای مورد استفاده قرار میگیرد، حتی اگر به فروش محصول به فرد ختم نشود باعث می‌شود نام برند معرفی شده همیشه در ذهن فرد باقی بماند. نیروی پروموتر و سمپلر ، در کنار هم با هم می‌توانند در فروش محصولات بسیار موثر عمل کنند.

همانطور که میدانید یکی از مکان هایی که برای تبلیغات برند و فروش محصولات خیلی موثر و مفید است شرکت در نمایشگاه‌ها و گرفتن غرفه در آن ها و یا برگزاری همایش‌ها است. این فضاها می تواند به معرفی برند شما کمک کند، اما چگونه تاثیرگذارتر و موفق‌تر در این نمایشگاه‌ها حضور پیدا کنیم و چطور در معرفی محصولات خود از دیگر غرفه‌ها که رقبا ما محسوب می‌شوند پیشی بگیریم؟ این کار با داشتن نیروی مجرب و حرفه ای در کار پروموشن و سمپلر ممکن است. یکی از راه‌های تامین نیرو پروموشن و سمپلر توسط تیم مجرب زینو امکان پذیر است.
تیم زینو با کادری مجرب، جوان و حرفه در کار تامین نیروی پروموشن و سمپلر میتواند به شما در زمینه غرفه داری و فروش محصولات و یا برگزاری همایش ها کمک کند.

امروزه حضور غرفه داران تخصصی در برپائی نمایشگاهها به امری متداول تبدیل شده است . از طریق برگزاری رویدادی مانند نمایشگاه و تامین نیروی نمایشگاهی که به‌خوبی به ‌صورت بومی تبلیغ و ترویج‌شده است، انرژی مضاعفی به کسب ‌وکار خود بدهید.

به عبارتی استفاده از نمایشگاه و نیروهای آموزش دیده برای ترویج کسب‌وکار بهترین کاری است که می‌توانید برای کسب‌وکار خودتان بکنید و از این طریق آن را زنده کنید. توجه داشته باشید که مدت ‌زمان زیادی است که مردم از نزدیکی محل کسب ‌وکار یا غرفه شما در حال عبور هستند و شاید برایشان سؤال شده باشد که درواقع در پی انجام دادن چه‌کاری هستید؟ آن‌ها دقیقاً به این منظور نیاز به یک محرک کوچک دارند تا به‌واسطه آن وارد محل کسب‌ وکار شما شده و ارتباط بهتری با شما برقرار کنند. شما چطور می‌توانید محل کسب خودتان را مملو از افراد و مشتریان بالقوه کنید، از تبلیغات دهان‌به‌دهان برخوردار شوید و تصویری مثبت از خودتان ارائه دهید.

این گروه خلاق و ایده پرداز که با روش‌های تبلیغاتی BTL می‌توانند در فروش محصولات و معرفی برند شما به روش های گوناگون و خلاق موثر باشند.علت نام گذاری این گروه به زینو همین است؛ این گروه با دانش و تجربه ای که در زمینه تبلیغات و فروش و معرفی برند های گوناگون دارند می توانند برای فروش محصولات شما نیز راهی موثر و ویژه در کار شما ارائه دهند و فروش محصولات شما را چند برابر کنند.

شما به راحتی و با خیالی آسوده می‌توانید کار تبلیغات محصول خود را به گروه زینو بسپارید. با حضور نیروهای پروموتر و سمپلر، که به صورت حرفه ای کار خود را آموزش دیده اند و در کنار آموزش خلاق و ایده پردازند هستند می توانند محصولات برند شما با جدیدترین راه های به فروش برسانند. شما می توانید با اعتماد به این گروه که دارای سابقه موفق در حرفه پروموشن و سمپلر است، فروش محصولات خود را یا شناخت برند خود را در میان عام چندین برابر سازید. پس تا رقبا در این زمینه از شما سبقت نگرفته‌اند ،کار تبلیغات خود را با این روش و با گروه خلاق و حرفه ای زینو آغاز کنید.

مشاوران مجموعه زینو در روز و ساعات کاری آماده ی ارائه خدمات و راهنمایی به شما عزیزان میباشد .

راه های برقراری ارتباط با زینو:

xinoexpo.com

شبکه های مجازی: پیج اینستا | تلگرام  | واتس اپ

راه های ارتباطی بیشتر در صفحه تماس با ما

بله ،خواهشمندم باشماره های ارائه شده در ‌سایت تماس بگیرید.

تلفن۱ :۰۹۳۹۵۴۶۳۷۸۷

تلفن۲ :۰۹۱۲۹۴۴۹۲۱۲

زینو در تمامی شهر های کشور از جمله ( تهران ،شیراز ،اصفهان ،تبریز و ارومیه ….) فعالیت نموده است.

انواع دستگاه های اسپرسو ساز های صنعتی و‌ غیر صنعتی در ابعاد و توانایی های مختلف .میکسر های صنعتی که به کار گیری از هرکدام بستگی به انتخاب مشتری طبق سلیقه و بودجه شما دارد.

غالباً از این عناوین چندان مطابق با معنی واقعی آن‌ها استفاده نمی‌شود. برای همین تصمیم گرفتم به تفاوت‌ها و شباهت‌ها و ویژگی‌هایی که هرکدام در اجرا دارند نگاهی بیندازم تا برای شما هم بهتر جا بیفتد. شاید در ادبیات فارسی هر گردی گردو نباشد، اما در زبان انگلیسی هر سبکی از دور هم جمع شدن را مشتقی از کلمۀ گردهمایی (Gathering) می‌دانند و به نوعی کلمۀ مادر است. در ادامه به تعریف هر عنوان و ویژگی‌های آن می‌پردازم که می‌توانید آن‌ها را مطالعه کنید.

با جست‌وجویی در توییتر دیدم ظاهراً اینکه چه تفاوتی بین این عناوین وجود دارد، سؤال بقیه هم هست. مثلاً کاربر، کلهریوس کیهانیست، مستقیماً به این موضوع اشاره کرده: «تفاوت اجلاس، همایش و نشست و… تو چیه؟»

در توییت دیگری امید امرایی، با چاشنی انتقاد، توییتی را نوشته و گویا به محتوای ارائه‌شده در گردهمایی‌ای که حضور داشته اعتراض کرده است. انتقاد او ناشی از این بوده که برگزارکنندۀ آن گردهمایی عنوان مناسبی را برای گردهمایی خود در نظر نگرفته بود.

در ادامه سعی دارم با توضیح کامل هر کدوم از این دورهمی‌ها متوجه مفاهیمی همچون انواع همایش، انواع کنفرانس، تفاوت سمینار و همایش، تفاوت همایش و کنفرانس، تفاوت کنگره و کنفرانس و … شوید.

نشست یا گَدِرینگ (Gathering) چیست؟

کلمۀ «Gathering» همیشه به‌معنی جلسه، نشست یا ملاقات رسمی نیست، بلکه دیدار دو دوست بعد از مدتی زیاد هم نوعی گردهمایی یا گرد‌هم‌آمدن برای انگلیسی‌زبان‌ها به حساب می‌آید. گردهمایی لزوماً مانند نشست یا «Meeting» موضوع و هدف خاصی را دنبال نمی‌کند و به هر نوع اجتماعی نیز اطلاق می‌شود. پس می‌توان آن را هم‌ردۀ کلمۀ نشست و حتی بالاتر قرار داد.

این واژه در فارسی به‌معنی جلسه، نشست، انجمن، ملاقات و همایش به کار رفته است.

تعداد شرکت‌کنندگان: از ۲ نفر تا ۲هزار نفر و بیشتر؛
میزان تعامل شرکت‌کنندگان: متغیر (از بسیار کم تا بسیار زیاد)؛
میزان صمیمیت: بسیار کم تا بسیار زیاد؛
مدت برنامه: یک تا چند روز؛
مثال: گردهمایی اینفلوئنسرهای اینستاگرام.

در این تعریف گفته شده که همایش به معنی ” نشست‌هایی که شرکت‌کنندگان در آن‌ها نمایندگان دولت‌ها و سازمان‌ها یا متخصصان امور فرهنگی و ادبی و اجتماعی و سیاسی هستند و برای بحث و تبادل نظر و تصمیم‌گیری درباره‌ی موضوعی خاص گرد هم می‌آیند. چنین نشست‌هایی در سطح ملی یا بین‌المللی و به‌صورت دائمی یا موقت، برگزار می‌شوند.”

این تعریف در واقع تعریف کنگره است. حتی وقتی کلمه همایش به گوشمان می‌خورد ممکن است آن را با سایر رویدادها اشتباه بگیریم. به همین تصمیم گرفتیم این مطلب را بنویسیم و شما را به ویژگی های این نوع از رویداد بیشتر آشنا کنیم.
به اعتقاد بسیاری افراد، در یک همایش چندین نفر به صورت مجزا سخنرانی کرده و در انتها به سوالات حاضرین پاسخ می‌دهند. پس سخنران این رویداد یک نفر نیست. به علاوه تمام حاضرین نیز امکان سخنرانی ندارند. سخنرانان نیز همیشه افراد متخصص هستند.
برای این رویداد یک هدف و موضوع انتخاب می‌شود و چندین نفر موضوعات مختلفی را حول موضوع مشخص شده ارائه می‌دهند. البته باید گفت که موضوع نیز تخصصی است. مقدار اندکی از افراد نیز عقیده دارند اساتید درباره تنها یک موضوع کاملا تخصصی صحبت می‌کنند.
در همایش ها چه تعداد شرکت کننده باید حضور داشته باشند؟
بیشتر افراد این تصور را دارند که شرکت کنندگان هر تعدادی می‌تواند باشد. برخی نیز عقیده دارند که افراد شرکت کننده باید زیر 100 نفر باشند. اما 40 درصد از مردم معتقدند این تعداد باید بین 100 تا 300 نفر باشد. درحالی که برخی بالای 300 نفر را مناسب می‌دانند.
زمان همایش؟
نیمی از افراد عقیده دارند که مدت زماناین نوع از رویداد هرقدر می‌تواند باشد. برخی روی 1 روز کامل و برخی دیگر روی چند ساعت نظر دارند.
برگزار کننده همایش؟
برگزار کننده همایش می‌توان حقوقی بوده ( منظور یک شرکت یا سازمان است) یا یک فرد حقیقی این رویداد را برگزار کند.

شاید برای بعضی از افراد کلمه ایونت ناشناخته و نامفهوم باشد بنابراین در ابتدا به تعریفی از ایونت می پردازیم که ایونت چیست؟ از لحاظ لغوی ایونت به معنای رویداد، پیشامد و اتفاق است برگزاری ایونت یا برپایی یک رویداد می تواند راهی باشد که نظر مشتریان جدید را جلب کرد ،و با آنها در ارتباط بود و همچنین محصولات جدید را برای جلب مشتریان و عرضه محصول و نوآوری معرفی کرد.

یک ایونت یا رویداد می تواند شامل یک کنفرانس برای مدیران مرتبط ، مهمانی برای بهترین مشتریان و جلب مشتریان جدید باشد که در نهایت سبب می شود کسب و کار مطرح شود.
ایونت را میتوان به دو شکل انفرادی (تک برند) و گروهی (همکاری چندین برند) تقسیم بندی و برگزار کرد.

در رویداد نوع اول فقط یک برند با محصولات خودش دست به برپایی ایونت میزند و تمامی هزینه ها به دوش همان برند و یا اسپانسرش میباشد.

در رویداد نوع دوم که به صورت گروهی و دسته جمعی می باشد بدین شکل است که با همکاری و هماهنگی چندین برند که اغلب محصولاتشان یک نوع مخاطب دارند، در فضایی مناسب برگزار میکنند که مزیت آن تقسیم شدن هزینه های برگزاری و تبلیغات و البته دیده شدن بیشتر میباشد.

مهمانان ایونت

مهمانان به صورت 1) عمومی  2)خصوصی دسته بندی میشوند.

زمانی که طی یک فراخوان و تبلیغات از علاقه مندان به حضور در آن ایونت دعوت به عمل می آید.
زمانی که افراد خاصی توسط برند برگزار کننده ایونت دعوت میشنود.
انواع برگزاری ایونت

برگزاری ایونت بعنوان یک شاخه اصلی که میتوان بقیه فعالیت های فروش را به عنوان زیر شاخه هایی برای آن در نظر گرفت :

– اجرای ایونت و پروموشن

– برگزاری ایونت همراه سمپلینگ و پروموشن

– اجرای ایونت و سمپلینگ

– اجرای ایونت همراه با اسپانسرینگ

– اجرای ایونت با همه ی فعالیت های ترویجی تبلیغاتی مثل پروموشن و …

*با رعایت نکات زیر بهترین برگزار گننده ایونت باشید:

مشخص کردن هدف : با مشخص کردن هدف میتوان لیستی از موارد مورد نیاز را بدست آورد. هدف از برگزاری ایونت میتواند معرفی محصول جدید، معرفی برند ، فروش محصولات، تشکر و مهمانی باشد.
بودجه بندی و اسپانسر: در ابتدا باید هزینه های این رویداد را برآورد کنیم و در صورت نیاز میتوان به جذب اسپانسر پرداخت.
دعوت از مخاطبین : ابتدا باید تشخیص داد که مخاطبین موثر ما از چه قشر با چه سن و جنسیتی هستند تا بتوان متناسب با آنها مانرو داد.

زمانبندی برگزاری : بعد از مشخص شدن مخاطبین، باید زمان را انتخاب کنیم که افراد بتوانند راحت تر در مراسم حضور داشته باشند که اغلب روزهای پایان هفته و تعطیلات بازخورد بهتری دارد. گروهی از رویدادها در ساعات یا روز خاصی ختم نمی شود و میتواند در چند روز متوالی ادامه داشته باشد.

مکان برگزاری : برای تعیین مکان برگزاری ایونت باید به مواردی از جمله موقعیت جغرافیایی ، جای پارک مناسب، متراژ مورد قبول، دیزاین ، دکوراسیون و … توجه کرد.

بازایابی و اطلاع رسانی : با توجه به نوع رویداد از نظر عمومی و خصوصی بودن، میتوان برای اطلاع رسانی از فراخوان ها، فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، رسانه ها و …استفاده کرد.

پذیرایی و موسیقی : در تمامی مناسبت ها مخصوصا ایونت ها، پذیرایی (با توجه به نوع مراسم میتوان به این قبیل پذیرایی اشاره کرد :نوشیدنی های گرم و سرد، کوکی ها،دسر ،شیرینی، فینگرفود، سالاد میوه …) از مهمانان همراه با موسیقی ملایم و متناسب با محیط میتواند حس صمیمیت را بین حضار بیشتر کند.

دعوت از مهمانان ویژه: میتوان با دعوت از افراد معروف و محبوب مانند سلبریتی ها، بازیگران، ورزشکاران ،بلاگرها، مدیران مطرح و … با قدرت بیشتری خود را معرفی کرد.

ارائه سمپل : در زمان برگزاری و یا پایان مراسم میتوان سمپلی از نمونه کار و یا گیفت هایی را هدیه داد.

نظرسنجی: در پایان برگزاری مراسم می توان با نظرسنجی از مهمانها نقاط قوت و ضعف خود را پیدا کنیم اینگونه تعامل خوبی بین ارائه کننده و مشتری برقرار می شود.

تشکر : تشکر از تمام کسانی که در گردهمایی به ما کمک کردند و تشکراز شرکت کنندگان در مراسم، نشانه ادب و صمیمیت است.

ساخت کلیپ و عکاسی: با گرفتن عکس و فیلم و ساخت کلیپ از برگزاری رویداد میتوان نمونه کاری برای خود ثبت کرد و با انتشار آن بازدید کنندگان را جذب خود کنیم.

نشست یا میتینگ به هر نوع اجتماع دو یا چندنفره در یک محل مشخص و با یک هدف واحد گفته می‌شود. نشست‌ها را در هر زمان و هر مکان (بدون امکانات بسیار تشریفاتی) می‌توان برگزار کرد و معمولاً هم غیررسمی هستند. پس فرقی نمی‌کند همکار، هم‌دوره و هم‌دانشگاهی باشید یا با هم صبح‌ها به پارک بروید و ورزش کنید. برای بررسی وضعیت و رد و بدل کردن اطلاعات اجتماعی، فرهنگی، کاری، اقتصادی یا حتی برنامه‌ریزی یک مسافرت، به نوعی میتینگ یا نشست با کل اعضا نیاز دارید. در این سبک از اجتماع‌، قریب به اتفاق شرکت‌کنندگان صبحت کرده و نظریات خود را ارائه می‌‌کنند. میزان صمیمیت در نشست‌ها عموماً از بسیار زیاد (ازآنجاکه افراد آشنایی نسبی قبلی با هم دارند) تا گاهی هم بسیار کم خواهد بود (مانند میتینگ کاری).

تعداد شرکت‌کنندگان: ۱۰تا۲۰ نفر؛
میزان تعامل شرکت‌کنندگان: خیلی زیاد؛
میزان صمیمیت: متغیر؛
مدت برنامه: یک تا چند روز (بسته به سبک نشست)؛
مثال: نشست خبری سخن‌گوی وزارت امور خارجۀ ایران.

سمپوزیوم به کنفرانسی گفته می‌شود که افراد بسیار متخصص در زمینه‌ای خاص گرد هم آمده، دربارۀ موضوعی کاملاً تخصصی بحث می‌کنند و در آن پیشنهاد‌ها و ایده‌های نو ارائه می‌شود. موضوع اختصاصی می‌تواند شامل تعیین یا تدوین برنامه‌ای خاص برای اجرا در آینده یا موافقت جمعی با آن باشد. هریک از شرکت‌کنندگان ضمن شنونده‌بودن، دربارۀ موضوع سخنرانی می‌کنند. اما سخنرانی‌های اصلی و محوری را استادان برتر حاضر در سمپوزیوم انجام می‌دهند.

سمپوزیوم مانند مجلۀ تخصصی، مطالبی با موضوع واحد دارد. در سمپوزیوم، افراد حرفه‌ای تلاش می‌کنند که با تبادل تجربه و بینش، با آخرین پیشرفت‌های حوزۀ خود در ارتباط باشند؛ لذا معمولاً روی یک جنبه از حرفۀ خود متمرکز می‌شوند. محیط سمپوزیوم‌ها کاملاً رسمی و علمی است. سطح این نوع اجتماع‌ها (ازنظر اجتماعی و علمی) بسیار بالاست و معمولاً تعداد مشخصی از مجرب‌ترین استادان یک علم، در رقابتی دوستانه به رد و بدل کردن نظرها و اندیشه‌های خود دربارۀ موضوعی منحصر‌به‌فرد مشغول می‌شوند.

تعداد شرکت‌کنندگان: از ۲۰ نفر تا ۱۰۰ نفر و بیشتر؛
میزان تعامل شرکت‌کنندگان: بسیار کم؛
میزان صمیمیت: بسیار کم؛
مدت برنامه: یک‌روزه؛
مثال: سمپوزیوم بایومتریال‌ها و تکنیک‌های پیوند استخوان در جراحی‌های دهان.

رویداد یا ایونت یا دورهمی به گردهمایی‌ای گفته می‌شود که برگزارکنندۀ آن معمولاً برای برگزاری از طریق رسانه‌های آنلاین و آفلاین اطلاع‌رسانی می‌کند. شرکت‌کنندگان معمولاً یا از قبل همدیگر را می‌شناسند یا از قبل با هم آشنایی ندارند. میزان تعامل و صمیمیت در این نوع گردهمایی کاملاً به شرکت‌کنندگان آن بستگی دارد. همچنین رویدادها را می‌شود به‌صورت آفلاین و آنلاین برگزار کرد. در رویدادها امکان اتفاق چیزهای عجیب و کارهای هیجان‌انگیز هست؛ مثل جایزه‌دادن به کسی یا برگزاری مسابقه‌ای و… . البته این موضوع به شرکت‌کنندگان و میزان صمیمیتشان هم بستگی دارد.

تعداد شرکت‌کنندگان: از ۵تا۳۰ نفر؛
میزان تعامل شرکت‌کنندگان: از خیلی کم تا زیاد؛
میزان صمیمیت: متغیر؛
مدت برنامه: یک روز؛
مثال: رویداد آموزشی و تجربی ایده تا عمل در حوزۀ سلامت.

کارگاه یا ورک‌شاپ به جلساتی گفته می‌شود که در آن تبادل اندیشه، بحث آزاد و ارائۀ روش‌های عملی برای کاربرد یک مهارت جریان دارد. در کارگاه معمولاً تعدادی محدود مشارکت داشته و دربارۀ موضوعی خاص عمیقاً بحث می‌کنند تا با روند خلاقیت و تولید مثلاً خط‌مشی یا راه‌حلی ویژه آشنا شوند. در این نوع گردهمایی، گروهی خاص حضور داشته، کمترین سخنرانی از سوی مدیر برنامه ارائه می‌شود و درعوض، شرکت‌کنندگان، در موضوع مشارکت جدی دارند. کارگاه بیش از انتقال دانش، محل انتقال تجربیات و رشد مهارت‌هاست. در کارگاهِ میزان صمیمیت، معمولاً اشخاص با هم آشنا نبوده و در ابتدا محیط رسمی‌تر است؛ اما به‌دلیل ذات این نوع گردهمایی‌ها، افراد در فعالیت‌های مشترک درگیر می‌شوند و صمیمیت میان آن‌ها بیشتر می‌شود.

تعداد شرکت‌کنندگان: از ۵تا۵۰ نفر (تعداد به حدی افزایش نمی‌یابد که روند آموزش مختل شود)؛
میزان تعامل شرکت‌کنندگان: بسیار بالا؛
میزان صمیمیت: متغیر؛
مدت برنامه: یک تا چند روز؛
مثال: کارگاه اثربخش‌نویسی محتوا.

میزگرد یا راندتیبل یکی دیگر از آن سبک گردهمایی‌های علمی و فنی است که در طول زمان برگزاری آن، به افراد شرکت‌کننده (دورمیزنشین) به یک اندازه زمان برای صحبت و بیان دیدگاه‌هایشان داده می‌شود.

در بعضی از میزگردها «مادریتورها» یا «رهبر جلسه» وجود دارد. به‌دلیل نزدیکی افراد به یکدیگر و تعامل بسیار هرکدام در بحث، امکان دورشدن از موضوع و بالا‌گرفتن بحث‌های غیرمرتبط بسیار زیاد است؛ بنابراین وجود فردی کنترل‌کننده از این مشکلات پیشگیری می‌کند.

تعداد شرکت‌کنندگان: ۵تا۲۰ نفر؛
میزان تعامل شرکت‌کنندگان: بسیار بالا؛
میزان صمیمیت: بسیار کم و خیلی رسمی؛
مدت برنامه: چند ساعت؛
مثال: میزگرد تخصصی صاحبان صنایع.

کنگره به گردهمایی‌های رسمی گفته می‌شود که افرادی متعلق به حرفه، فرهنگ، مذهب یا هر گروه خاص، برای بحث و تصمیم‌سازی گروهی پیرامون موضوعی ویژه و گاه انجام انتخابات جمع می‌شوند. کنگره معمولاً بزرگ‌تر و رسمی‌تر از کارگاه، کنفرانس و سمپوزیوم است. در کنگره‌ها جز اعضای گروه اصلی تشکیل‌دهنده، معمولاً سازمان‌هایی نیز به‌عنوان اسپانسر حضور دارند. کنگره‌های بین‌المللی یا جهانی معمولاً با فواصل بیش از یک سال و کنگره‌های ملی با فواصل یک‌ساله برگزار می‌شوند. کنگره چند خصوصیت برجسته دارد:

تعداد شرکت‌کنندگان: از ۱۰۰تا۱۰۰۰ نفر و بیشتر؛
میزان تعامل شرکت‌کنندگان: از خیلی کم تا زیاد؛
میزان صمیمت: بسیار رسمی؛
مدت برنامه: به مدت چند روز؛
برنامه در فاصلۀ زمانی خاص (اغلب یک، دو یا چندسالانه) تکرارشونده؛
دارای نشست‌های کوچک‌تر در قالب کارگاه، پانل، کنفرانس و…؛
مثال: کنگرۀ بین‌المللی زیست‌پزشکی.

اجلاس یا فراهمایی یا کنفرانس یعنی مجلسی که تشکیل می‌ شود تابرای آن که کسی مطالب علمی، فرهنگی، تاریخی و … را برای دیگران بیان کند. معنی دیگر آن اجتماع و انجمنی تشکیل‌شده از عده‌ای معدود برای بحث در مسائل سیاسی، ‌اجتماعی و فنی است.کنفرانس کوچک‌تر از کنگره است. ضمناً به اجتماع گروهی از متخصصان فن برای شور و بحث در باب مسائل فنی یا اجتماع جمعی از سیاست‌مداران، رؤسای دولت‌ها و ‌وزیران به‌منظور حل مسائل سیاسی داخلی و بین‌المللی نیز کنفرانس گفته می‌شود.

معمولاً کنفرانس‌ها در سالن اجتماعات برگزار شده و می‌تواند شامل انواعی از روش‌های ارتباطی مثل «میزگرد»، «پانل»، «سخنرانی عمومی» یا «بحث‌های پراکندۀ گروهی» در راستای موضوعی واحد باشد. گاه شرکت‌کنندگان از راه دور، با استفاده از امکانات ارتباطی نوین با هم ارتباط برقرار می‌کنند که به آن «تله‌کنفرانس»، «ویدئوکنفرانس» یا «کنفرانس از راه دور» گفته می‌شود. همچنین «کنفرانس» به برنامه‌های آموزشی که برای گروه کوچکی از دانشجویان سطوح پیشرفته برگزار می‌شود نیز اطلاق می‌گردد.

تعداد شرکت‌کنندگان: از ۱۰تا۱۰۰ نفر به بالا؛
میزان تعامل شرکت‌کنندگان: متوسط و کم؛
میزان صمیمیت: نیمه‌رسمی و رسمی؛
مدت برنامه: یک تا چند روز؛
مثال: کنفرانس حکمرانی و سیاست‌گذاری عمومی.

هم‌اندیشی یا سمینار نوعی کنفرانس است که برای تبادل نظر گروهی کوچک تشکیل می‌شود؛ یک یا چند نفر از آن‌ها سخنران و بقیه شنونده هستند. این نوع گردهمایی می‌تواند شامل جلسات گروهی از دانشجویان سال بالا باشد که تحت هدایت یک استاد، در پژوهش یا مطالعه‌ای جدی حول موضوعی خاص شرکت می‌کنند یا واحد درسی پیشرفته‌ای را می‌گذرانند. در این نوع گردهمایی، نتایج پیش‌بینی‌شده‌ای مورد انتظار است. در سمینار، بیش از تبادل نظر شرکت‌کننده‌ها، تجربۀ روش تدریس مدنظر است. این برنامه معمولاً به‌صورت خودمانی برگزار شده، روی بخش کوچکی از یک موضوع صحبت می‌شود و شنوندگان در هر بخش از آن می‌توانند سخن گوینده را قطع کرده و سؤال کنند. به‌هرحال انواع مختلف سمینار وجود دارد؛ ولی اساساً نوعی بحث آزاد برای تقویت مهارت‌های اعضاست. این همایش معمولاً در محل سالن کنفرانس یا آمفی تئاتر برگزار می‌شود.

تعداد شرکت‌کنندگان: از ۱۰ نفر به بالا؛
میزان تعامل شرکت‌کنندگان: بسیار بالا؛
میزان صمیمیت: دوستانه و غیررسمی؛
مدت برنامه: یک تا چند روز؛
مثال: سمینار استانی دانش‌آموزی ریاضی و دست‌ساخته‌های آن (مقطع متوسطه).